78147

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


gusto (195.168.246.47) --- 17. 2. 2011
Re: Nůž obyčejný

ja uz 10r pouzivam otocny odvieck.drziak vyrobeny podla p.Turcaniho,mozem odporucit,nizky ramik pokladam a aretujem na bocne latky,cize je na kant...so Sapakovou vidlickou sam odvieckujem a vytocim 400kg medu za den..ak je toto pravek vcelarenia,tak som v nom rad..:-)

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 50739


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Aleš Molčík (89.24.7.86) --- 18. 2. 2011
Re: Nůž obyčejný

Ono každému na odvíčkování zjevně vyhovuje něco jiného. Já jsem se po diskusi na tomto vlákně rozhodl, že vyzkouším odvíčkování na hrotu, místo pilky co má př. Turčáni na Svém ANTI mohu vyzkoušet nůž na pečivo co máme doma, ostří má vlnovku a je dlouhý 20 cm, ten nemusím kupovat. A určitě také min. zavolám Sapákum. Dám tomu ručnimu odvíčkování ještě jednu sezónu šanci, když už jsem to vydržel doposut.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 50747


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu